Na míchané drinky na Ovocný trh

Kategorie: Jídlo a pití , Komentáře: Žádné
1

Nově otevřená restaurace Terroirs-Glamour café & bar v Pánské pasáži – mimořádném prodejním místě spojujícím ulice Na Příkopě a Ovocný trh v Praze 1 – je úžasný francouzský koncept postavený na třech pilířích, tedy brasserie, café a bar. Chloubou podniku budou pak dvě desítky míchaných drinků úžasných chutí z dílny Patrika Gabiny.

IMG_0672

Pánská pasáž je první obchodní zónou v České republice orientovanou primárně na muže. Jsou tu luxusní a originální značky, které jinde v České republice nenajdete. A nová restaurace Terroirs pod taktovkou Alexandre Di Cintio do pasáže mimořádně zapadá.

Alexandre Di Cintio:  Restaurant Manager Le Terroir Restaurant a Terroir´s Café/Brasserie/Cocktail Bar

Narozený v Le Terroir de Champagne, v jejím centru, tedy ve městě Remeši. Svou kariéru začal mimo Francii, když pracoval jako sommeliér v hotelu Vista Palace v Monaku. Poté se vrátil do Francie, v Paříži v Le Bistrot du Sommelier pracoval po boku nejlepšího sommeliéra světa roku 1992 Phillipe Faure-Braca. A poté sbíral zkušenosti v L´Auberge de L´éridan pod 3hvězdičkovým michalinským šéfkuchařem Marcem Veyratem.

Ve 23 letech odešel do Anglie, kde pracoval jako asistent hlavního sommeliéra v Relais Chateaux hotelu Hambletown Hall (1 michelinská hvězda) a ve Vineyard at Stockcross (2 michelinské hvězdy). Poté se přesunul na sever do Skotska, kde pracoval jako Restaurant Manager pro Abstract Restaurant v Edinburghu a Inverness. V roce 2010 se rozhodl přestěhovat do České republiky. Tady pracoval jako manažer restaurace v hotelu Diplomat a v restauraci Pot au Feu.

Mladý a ambiciózní šéfkuchař Terroir’s Michal Vondrlík se nikdy nestal absolventem žádné kuchařské školy v České republice. Ovšem ve Francii ano. V gastronomii se pohybuje již 12 let. Po několika letech sbírání zkušeností na českém poli se přemístil nejdříve do USA, poté do Francie, kde absolvoval prestižní mezinárodní kulinářskou akademii a získal Diplom z francouzské gastronomie. Později byl akademií jmenován ambasadorem pro Českou republiku. Další zkušenosti čerpal v pražských high-end restauracích a prošel i michelinskou kuchyní ve Francii, Norsku i v Praze.

a

Patrik Gabina pochází ze slovenského Lučence. Už během studia si uvědomoval, že chce cestovat a tak hned po studiu si začal plnit svůj sen a za posledních 13 let působil v šesti různých zemích EU. Tady nabíral zkušenosti a posouval se vpřed. Pracoval v různých pětihvězdičkových hotelech a luxusních restauracích. A pochopitelně i v top barech. Rád poznává a objevuje nové chutě, sleduje světové trendy a experimentuje. Koktejly, které vymyslel, byly vždy skvělé a lidé je milovali.

IMG_0731

Matcha Gejko

Matcha Gejko – signature Patrika Gabiny z Terroir´s

Zatím nikdo nevložil komentář, buďte první!

VLOŽTE KOMENTÁŘ

PÁNSKÁ PASÁŽ

Najdete nás

Nákupní pasáž
spojující Ovocný trh a ulici Na Příkopě
Na Příkopě 23, Praha 1
Otevřeno denně: 9:00-23:30

Facebook

INSTAGRAM